Tuotannon ulkoistaminen

Tuotannon ulkoistaminen on kokonaisratkaisu, jossa luovutat tuotteestasi huolehtimisen kokonaan meille, jolloin voit keksittyä omiin vahvuuksiisi. Huolehdimme materiaalihallinan, valmistamisen ja logistiikan sekä mahdolliset myynnin jälkeiset toimenpiteet, kuten huollot ja korjaukset.

Olemme tottuneet toimimaan erilaisten yritysten kanssa aina start-upeista pörssiyhtiöihin. Näin olemme oppineet parhaat toimintamallit eri tyyppisille tuotteille ja pystymme takaamaan huipputulokset niin laadussa, joustavuudessa ja toimitusvarmuudessa.

Vapautta toimintaasi

Tuotanto vaatii monesti suuria investointeja ja paljon työvoimaa hallitsemaan monimutkaisia prosesseja, kuten toimitusketjuja, laatua ja erilaisia tuotantomenetelmiä. Investoinnit näihin on turhia monesti, jos tilalle löytyy osaava yhteistyö kumppani tai tuotteesi volyymit heilahtelevat ylös ja alas kausien tai trendien mukaan.

Tuotannon ulkoistaminen vapauttaa paljon resurssejasi ydiniliiketoiminnan kehittämiselle ja on strateginen päätös, jonka tarkoituksena on yleensä keskittyä asiakkaiden tarpeisiin ja markkinaan. Pystymme auttaan yritystäsi räätälöimällä ratkaisun ja siirtämään tuotteet tuotantoomme hallitusti ja nopeasti. Tiimimme käy paikanpäällä tutustumassa prosesseihinne ja antamassa kehitysideoita, jonka jälkeen tuotanto siirretään sellaisenaan meille ja alamme optimoimaan toimitusketjua, tuottavuutta ja laatua.

Tekemällä tiiviisti yhteistyötä, saamme siirrettyä tuotannon katkoitta meidän tiloihin ja optimoitua prosesseja siten, että saamme tuotteelle parhaat mahdolliset kokonaiskustannukset.

Hyödyt

-Sidottua pääomaa vapautuu
-Kiinteät kustannukset laskee
-Aikaa ja resursseja vapautuu ydinliiketoimintaan
-Joustavuus paranee

Kiinnostuitko tuotantosi ulkoistamisesta?

+358 40 9625957