Meidän periaate on:

Panostamme valmistusteknologiaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta ja kilpailukykyistä palvelua!

Elektroniikan valmistukseen

Laitteet, joilla voidaan palvella asiakkaita kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja nopeasti!

Elektroniikan valmistukseen liittyvä laitekantamme koostuu kahdesta eri linjasta. Jotta voimme palvella asiakkaita mahdollisimman joustavasti, meillä on protolinja ja tuotantolinja erikseen. Protolinja on pienille valmistusmäärille tarkoitettu, todella nopeasti ohjelmoitava ja ladattava yhdistelmä, jolla saadaan protoerä valmistettua tunneissa. Tuotantolinja on taas Yamahan valmistama, viimeisintä teknologiaa käyttävä kokonaisuus, jossa suurempienkin valmistusmäärien ladonta onnistuu vaivattomasti ja nopeasti.

YAMAHA YCP10 pastanpainokone

Luokkansa paras pastanpainokone - tarkkuus mahdollistaa pienimpienkin osien käytön! (008004 imperial). Pastanpainokoneessa on integroitu SPI.(Pastuaksen tarkastus toiminto)

YAMAHA YSM20R Ladontakone

Tehokas ja erittäin joustava ladontakone, joka on myös hämmästyttävän nopea.
Pystyy tarkkuudeltaan latomaan pienimmätkin komponentit. (0050025 imperial)
Nopeus jopa 45000 CPH.

Pyramax 100A

Huippuluokan smd reflow -uuni, joka takaa tasaisen lämmityksen ja hyvän jäähdytysjärjestelmän.

NUTEK-kuljettimet

Luotettavat kuljettimet, jotka kuljettaa piirilevvyn turvallisesti läpi linjan.

AUTOTRONIK pastanpainokone

Nopeasti ladattava pastakone protosarjoille.

AUTOTRONIK ladontakone

Nopeasti ohjelmoitava ja ladattava ladontakone protosarjoille.

ASSCON VP800 höyryfaasi

Höyryfaasi menetelmä sopii erinomaisesti protosarjoille. Vaikka se on hidas menetelmä suurille määrille saadaan protosarjat tehtyä nopeasti, koska käyttöön otto ja profilointi on paljon helpompaa kuin reflow-menetelmässä.

Aaltojuotoskone

Aaltojuotoskoneella voimme juottaa läpiladottavat osat kustannustehokkaasti ja nopeasti

Tarkastukseen

Tarkastuksessa meillä on käytössä optiset kamerat, röntgen sekä mikroskooppeja. Näillä saamme tarkastettua elektroniikan ja laitteet sekä sisäisesti että ulkoisesti!

Testaukseen

Meillä on laaja valikoima elektroniikan testaukseen liittyviä laitteita. Esimerkiksi HV testereitä, joilla voidaan suorittaa sähköturvatestaus laitteille. Voimme myös valmistaa yksilöityjä testereitä tarpeesi mukaan.

Muovivaluun

Meillä on matalapaine ruiskuvalukone, johon voi valmistaa yksilöityjä muotteja tarpeen mukaan, edullisin kustannuksin. Ruiskuvalukone soveltuu parhaiten pieniin ja keskisuuriin tuotantosarjoihin.

Johdinsarjoihin ja kaapeleihin

Käytössämme on Schleunigerin täysin automaattinen kaapeleiden katkaisu- ja kuorintakone, jolla kaapelit ja johdinsarjat saa valmistettua kustannustehokkaasti.

Ultraäänihitsaukseen

Meiltä löytyy Rinco ultraäänihitsauslaite, jolla voi tehokkaasti liittää yhteen kestomuoveja

Laitekantaamme voit luottaa!

Kysy lisää!

+358 40 9625957