Ele-One Oy

Ele-One Oy on Kempeleessä sijaitseva, elektroniikan valmistukseen erikoistunut perheyritys, joka on toiminut jo neljännesvuosisadan ajan jatkuvasti kehittyen. Tarjoamme asiakkaille laadukasta ”avaimet käteen periaatteella” toimivaa piirilevyjen ladontaa, elektroniikan kokoonpanoa ja tuotekehityspalvelua. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja haluamme olla osa heidän toimintaansa. Johtavana toiminta-ajatuksenamme on kotimainen valmistus, hyvä asiakaspalvelu ja laadukkaat tuotteet.

Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa ja olla heidän luottamuksen arvoinen. Saavuttaaksemme tavoitteemme, olemme sitoutuneet laatuun, huippuosaamiseen ja jatkuvaan kehitykseen. Pyrimme ylittämään asiakkaiden odotukset toimintamme kaikissa vaiheissa.

Toimimme muunmuassa seuraavilla teollisuuden aloilla:

  • Hyvinvointiteknologia
  • Paikannusteknologia
  • Ajoneuvoelektroniikka
  • Mittaus- ja ohjauselektroniikka
  • Teollisuuselektroniikka
  • LED- ja valaistustekniikka
  • IoT
  • Tuotekehitys yritykset

Me palvelemme!

Meille palvelu on kokonaisvaltaista asioiden hoitamista siten, että asiakas kokisi saavansa enemmän kuin odotti. Se voi olla esimerkiksi prototyypin toimitus illalla suoraan kotiovelle ja asiakkaan ajantasalla pitäminen tuotannon eri vaiheissa.

Palvelut

Meiltä saat ensiluokkaista palvelua!
0
%
ASIAKASTYYTYVÄISYYS
0
+
AMMATTILAISTA TIIMISSÄMME
0
+
PROJEKTEJA TAKANA
0
VUODESTA

Luota kokemukseemme!

Laadukas

Haluamme että asiakkaamme saa keskittyä omaan toimintaansa ja voi luottaa meidän laatuun.

Huippuosaaja

Työntekijöillämme on korkea motivaatio ja osaamistaso sekä pitkä kokemus alalta.

Joustava

Toimimme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Jos tarvitset nopeaa tai normaalista poikkevaa palvelua, se ei ole ongelma meille. Myös kapasiteetin vaihtelut ja valmistusmäärien muutokset onnistuvat helposti.

Kilpailukykyinen

Asiakkaat haluavat palvelua kohtuullisin kustannuksin. Toimimme tämän päämäärän eteen työskentelemällä tehokkaasti ja joustavasti, panostaen valmistusteknologiaan.

Nopea

Asiakkaat haluavat tuotteensa nopeasti markkinoille. Joustavan organisaation ja laitekannan ansiosta voimme vastata tähän tarpeeseen. Voimme toimittaa protosarjat jopa muutamassa päivässä!

Ota yhteyttä!

+358 40 9625957