Materiaalinhallinta

Me katamme tuotteesi koko toimitusketjun luotettavan hallinnan. Materiaalinhallintaan kuuluu toimittajien valinta, laadunvarmistus, materiaalivirtojen halilnta ja ostot.

Hankimme komponentit ja materiaalit valtaosaan valmistamistamme tuotteista, tämä merkitsee asiakkaalle usein kustannussäästöjä kun ostamme luotettavien kanaviemme kautta suuria määriä komponentteja.

Valitsemme komponenttien toimittajat yhteistyöverkostostamme, hallinnoimme päivittäiset materiaalivirrat ja ohjaamme toimittajia. Näin saamme kustannustehokkaan ja logistisesti parhaan ratkaisun materiaalinhankintaan. Tämä takaa täsmälliset toimitukset ja pitää varaston kierron tehokkaana.

Olemme tietoisia materiaalin hankintaan ja käsittelyyn liittyvistä huolista ja olemme sitoutuneet materiaalien laadunvalvontaan ja toimitusten hoitamiseen ajallaan. Tämä merkitsee yhden suuren huolenaiheen poistamista asiakkailtamme.

Logistiikka

Tarjoamme asiakkaillemme myös logistiikan hallintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että tuotannosta saapuvat valmiit ja testatut tuotteet pakataan asiakkaan haluamalla tavalla jonka jälkeen ne varastoidaan tai toimitetaan loppukäyttäjille asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pidämme varastossa tuotteisiin tarvittavia materiaaleja sekä varaosia ja varastoimme myös tuotteiden osa ja loppukokoonpanoja. Tämä tuo logistiikkasäästöjä ja varastointi meidän tiloissa vähentää myös asiakkaidemme varastotilan tarvetta, jolloin asiakaalta vapautuu resursseja keskittymään toimintansa oleellisimpiin alueisiin.

Haluatko kuulla lisää materiaalihallinasta ja logistiikasta?

+358 40 9625957