Elektroniikan valmistus

Elektroniikan sopimusvalmistajana tarjoamme kattavan valikoiman elektroniikan valmistuspalveluita.

Elektroniiikan valmistus on meidän ydinosaamista ja valmistuksen laadun takaa huipputeknologia ja viimeistellyt prosessit. Joustavien laitteistojen ja prosessien avulla pystymme tuottamaan asiakkaillemme laadukkaita tuotteita kustannustehokkaasti ,joustavasti ja skaalautuvasti.

Asiakkaamme luottavat meidän elektroniikan valmistusosaamiseen ja pystymme tarjoamaan tehokkaasti kattavan valikoiman palveluita. Meiltä prototyypit saa jopa päivässä! Materiaalihankkinat hoituu meidän kanavien kautta jolloin asiakas saa valmiin lopputuotteen oikeaan hintaan, täysin testattuna ja pakattuna.

Materiaalihallinta

Materiaalin hallinta alkaa komponenttien ja niiden toimittajien valinnasta. Kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme avulla saamme komponentit kilpailukykyiseen hintaan. Komponenttien saavuttua ne käyvät materiaalin vastaanottoprosessin läpi, jossa materiaali tarkastetaan ja jokainen pakkaus saa yksilöivän tunnisteen. Materiaalit kerätään työlle yksilöivän tunnisteen mukaan, jotta virheiltä varmasti vältytään.

Piirilevykokoonpano

Meiltä saat laaajan valikoiman huippuluokan palveluita piirilevyladontaan. Palveluihimme kuuluu pintaliitosladonta, läpiladonta/käsinladonta ja aaltojuotos- sekä erikoisprosessit asiakkaan tarpeen mukaan.

Viimeisintä teknologiaa hyödyntävällä tuotantolaitteistollamme pystymme täyttämään asiakkaidemme tuotteen suunnitteluun ja volyymiin liittyvät nykyiset ja tulevat tarpeet.

Lue lisää laitekannastamme!

Ohjelmointi

Pystymme ohjelmoimaan piirilevyt. Meiltä löytyy yleisimmät ohjelmat ja ohjelmointilaitteet, sekä pystymme valmistamaan ohjelmointijigejä kustannustehokkaasti 3D-tulostamalla.

Piirilevytestaus

Valikoimaamme kuuluu mm. piirikorttien sisäinen ICT (In-Circuit Testing) -testaus, Meidän omiin yleisalustoihin perustuvia edullisia toimintatestiratkaisuja ja täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Korjaaminen & Tarkastus

Pystymme tarjoamaan myös korjaus ja tarkastuspalveluita laadukkaasti. Käytössämme on röntgen ja muita optisia laitteita joilla pystymme tarkastamaan piirilevyt niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Korjaaminen onnistuu kädenkäänteessä korjausasemallamme.

Piirikorttien suojaaminen

Pystymme suojaamaan piirikortit erilaisin lakkauksin sekä pinnoittein. Myös koteloon valu (pottaaminen) tai piirilevyn kotelointi muovivalulla onnistuu.
Lue lisää muovivalusta!

Moduulikokoonpano

Moduulikokoonpanossa integroimme yhden tai useamman piirilevykokoonpanon moduuleiksi käyttäen mekaniikkaa ja eri prosessimateriaaleja.

Haluatko kuulla lisää elektroniikan valmistuspalveluistamme?

Sitoutuneet ja ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat tarpeidesi toteuttamisen parhaalla mahdollisella tavalla. Meiltä saat huippuvinkit tuotanollisuuteen liityviin asioihin, joka tehostaa tuotteen arvoketjua suunnittelusta valmistukseen sekä logistiikkaan.