Kokoonpanotyöt

Teemme mekaniikan ja sähkömekaniikan osa- ja laitekokoonpanoja. Kasamme, testaamme ja pakkaamme tuotteen, joka toimitetaan asiakkaan haluamaan osoitteeseen.

Täydelliset tuotteen kokoonpanopalvelut!

Kokoonpanopalveluiden tilaaminen meiltä helpottaa asiakkaidemme elämää – tuotantokustannukset alenevat, varastonhallinta ja hankinta helpottuvat. Kokoamme valmiskomponenteistamme, asiakkaiden toimittamista materiaaleista tai hankituista komponenteista tai kaikkien kolmen yhdistelmästä valmistetut tuotteet. Meillä on laaja yhteistyöverkosto, josta saamme laadukkat mekaniikan osat oikeaan hintaan.

Kokoonpantavat laitteet voivat olla kaikkea yksinkertaisista, valmisohutlevyosista koostuvista mekaanisista kokoonpanoista monimutkaisiin sähkömekaanisiin kokoonpanoihin. Kokoonpanoon voivat sisältyä asiakkaan tuotteen tarkastus, testaus ja räätälöity pakkaus sekä toimitus suoraan loppuasiakkaalle. Lisäksi voimme myös puskurivarastoida tuotettasi tai siihen liittyviä komponentteja ja osakokoonpanoja. Tämä mahdollistaa joustavat ja oikea-aikaiset toimitukset sekä tuotteen hinnan laskun kun valmistettavat eräkoot ovat suurempia.

Haluatko kuulla lisää kokoonpanopalveluistamme?

+358 40 9625957